FizetÉsi meghagyÁSsal foglalkozÓ ÜgyvÉdek

Budapest és Pest Megye: Dr. Nemes Tamás Ügyvédi Iroda
Dr. Nemes Tamás Ügyvéd Budapest
1077 Budapest Wesselényi u. 66. Mobil: +36 30 242 37 43; Tel: +36 1 321 6864
e-mail: tamas@drnemes.hu
Bács-Kiskun Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Baranya Megye: Szilágyi Ügyvédi Iroda
szk@drszilagyi.hu
7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Tel: +36-72-224-635
Békés Megye: Ügyvédet keresünk!
info@ugyved.hu
Nincs cím. Telefon: Nincs telefonszám
Borsod-Abaúj-Zemplén Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Csongrád Megye: Cseri Ügyvédi Iroda
Irodavezető: dr. Cseri András ügyvéd, adótanácsadó
Iroda: 6721 Szeged Maros u. 36. I. em. 2.
E-mail: drcseria@gmail.com
Mobil: +36 30 22 75 619
Telefon/fax: +36-62-700-884
Fejér Megye: Ballóné Dr. Varga Krisztina ügyvéd
e-mail: drv.krisztina@gmail.com
+36-70-325-7645

Iroda: 8000 Székesfehérvár, József Attila út 2/D.
Győr-Moson-Sopron Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Hajdú-Bihar Megye: Dr. Jeney Ferenc Ügyvédi Iroda
4025 Debrecen, Barna u. 5. fszt. 1.
Tel: +36 30 997 1783
email: drjeneyferenc@gmail.com
Heves Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Jász Nagykun Szolnok Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Somogy Megye: Dr. Guti Eszter Linda ügyvéd
Tel: +36 70 543-7167
Iroda: 7400 Kaposvár, Múzeum u. 4. 1/4.

e-mail: gutieszter2011@gmail.com
Szabolcs Szatmár Bereg Megye: Bagaméry-Szalay Ügyvédi Iroda
info@bszui.hu
4400 Nyíregyháza Deák Ferenc u. 5., Tel: +36-42 789 958
Tolna Megye: Dr. Galiger Lajos ügyvéd
7100 Szekszárd, Tinódi utca 5.
Tel: +36 74 412-972
e-mail: galiger@t-online.hu
Vas Megye : Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Veszprém Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)
Zala Megye: Kérjük forduljon egy másik megyében található irodához. Ügyvédet keresünk! (Érdeklődés: info@fizetesi-meghagyas.hu)

Első lépésként töltse ki és küldje el nekünk az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltése nem megbízás, elküldésével semmilyen anyagi vagy egyéb kötelezettséget nem vállal.

Ellentmondás fizetési meghagyásra
   

Mi történik az űrlapok kitöltése után?

Az illetékes ügyvédi iroda az űrlap beküldése után felveszi Önnel a kapcsolatot, és csak ezt követően kerülhet kérelme, vagy ellentmondása a hatósági jogkörben eljáró közjegyzőhöz.
Az űrlap kitöltése még nem minősül a fizetési meghagyás vagy az ellentmondás közjegyzői kamarához történő benyújtásának!
A fizetesi-meghagyas.hu nem a közjegyzői kamara oldala és is nem ügyvédi honlap. A honlapon olyan ügyvédek hírdetését találja meg, akik az elektronikus fizetési meghagyásos eljárásban jártasak. Jogi szolgáltatást, így pl. fizetési meghagyásban való közreműködést a honlapot szerkesztő cég nem nem végez, és az ügyvédi munkadíjból nem is részesül. Nem csak a honlapon szereplő ügyvédek jogosultak a fizetési meghagyásos eljárásban jogi szolgáltatást végezni. Valamennyi magyarországi ügyvéd elérhetőségét megtalálja a www.magyar ugyvedi kamara.hu oldalon.

i
Miért szükséges az ügyvéd a fizetési meghagyásos eljárásban?  
   

Jogi személyek (pl. cégek) csak minősített elektronikus benyújtással kezdeményezhetik az eljárást a közjegyzőnél, amely nem egyzerű e-mailen történő továbbítást jelent.

Nem nyújtható be kérelem vagy ellentmondás cégek esetén papír alapon, szóban, vagy egyszerű elektronikus levélben vagy a közjegyzőnél közvetlenül tett szóbeli előadással vagy írásbeli beadvánnyal.

Országos irodahálózatunkban szereplő ügyvédek jogosultak a minősített elektronikus benyújtásra, az ehhez szükséges technikai felételeken túl több éves szakmai tapasztalattal is rendelkeznek a polgári jogi követelések kezelésében.

!
  Ne legyen zugírászat áldozata!
   

Aki jogosulatlanul, üzletszerűen ügyvédi tevékenységet végez, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. (Büntető Törvénykönyv (1978. év IV. tv) 248. §.)

A fizetési meghagyásos eljárásban történő közreműködés jogi szolgáltatás, amelyet gazdasági társaságok (így különböző kft-k vagy egyéb cégek) nem végezhetnek, mert ez bűncselekmény, a törvény szerint jogi képviseletet fizetési meghagyásos ügyben csak ügyvéd láthat el.

A fizetesi-meghagyas.hu portálon Ön közvetlenül ügyvédekkel áll kapcsolatban, így nem lehet áldozata és részese sem a zugírászatnak, és az ügyvédi szolgálatás garanciáira (pl. felelősségbiztosítás) is számíthat.